Produsul a fost adaugat in cos

Tiolin, 60 capsule

Cod produs: 797

Producător: Sun Wafe Pharma

47.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Menţinerea sănătăţii sistemului nervos.

Fiecare capsulă conţine: 300mg Acid alfa-lipoic.

Ingrediente: ulei rafinat de soia (emulsifiant), acid alfa-lipoic, capsula (gelatină, glicerină, sorbitol 70%, apă purificată, dioxid de titan, Allura Red, Sunset Yellow FCF, Brilliant blue), fosfat dicalcic anhidru (agent de încărcare), lecitină din soia (emulsifiant), ulei vegetal hidrogenat (agent de îngroşare), butilhidroxianisol/BHA şi butilhidroxitoluen/BHT (antioxidanţi).

Proprietăţile TIOLIN:

Acidul alfa-lipoic (tioctic) este componentul unor complexe enzimatice importante, de exemplu, al unor biocatalizatori necesari metabolismului energetic, mai ales al celui glucidic. Acidul alfa-lipoic este o substanţă de tipul vitaminelor, produsă endogen, cu funcţie de coenzimă în procesul de decarboxilare oxidativă a acizilor tioctici. Studiile au arătat că acidul alfa-lipoic are potenţial antioxidant, deoarece se converteşte uşor din forma oxidată (punţi disulfidice în moleculă) în forma redusă (2 grupări SH libere). Drept consecinţă a proprietăţilor sale, protejează celulele nervoase de produşii de descompunerere activi.

Acidul alfa-lipoic neutralizează radicalii liberi atât în zonele hidrofobe, cât şi în cele hidrofile ale celulei şi are totodată acţiune antioxidantă atât în formă redusă, cât şi în cea oxidată.

Acidul alfa-lipoic ocupă un rol esenţial în procese mitocondriale specifice care conduc la formarea de energie din glucoză.

Mod de utilizare: oral - 2 capsule pe zi. Capsulele se înghit întregi, cu un pahar cu apă.

Atenţionări:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Produsul conţine ingrediente derivate din soia.

Producător: Geltec Pvt. Ltd., India.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos