Produsul a fost adaugat in cos

CENTRUM Complet de la A la Zinc 30 comprimate

Cod produs: 159

Producător: Pfizer

28.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Supliment alimentar cu vitamine, minerale și luteină pentru adulți. Bucură-te de multiplele acțiuni benefice asupra sănătății oferite de Centrum. Satisfacțiile unui stil de viață modern presupun solicitări pe măsură. Toți ne dorim să avem o viață împlinită și - mai presus de orice - să fim sănătoși.

Pentru a obține toate acestea, este important să ne oferim cel mai bun și echilibrat aport nutrițional. Deoarece organismul are nevoie de vitamine și minerale pentru a face față unei activități zilnice intense, este important să menținem un nivel optim al acestora.

Centrum îți oferă o gamă completă de vitamine și minerale importante și de oligoelemente esențiale.
Centrum îți ajută organismul prin completarea aportului alimentar de vitamine și minerale. Una din promisiunile făcute de Centrum este aceea că are formula actualizată în mod regulat, pe baza celor mai recente descoperiri științifice din domeniul nutriției.

Cercetătorii de la Centrum nu evaluează doar datele nutriționale, ci și noile abordări asupra metabolismului și ratelor de absorbție. Rezultatul este o formulă avansată pentru menținerea sănătății și a stării de bine de fiecare zi.

Eliberare de energie: Conținutul echilibrat din complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B12), mangan și magneziu contribuie la metabolismul energetic normal. Pentru a-ți desfășura zilnic activitățile, atât organsimul cât și mintea ta au nevoie de un anumit sprijin. Vitaminele din complexul B (B1, B2, B6, B12), manganul, magneziul și fosforul contribuie la metabolismul energetic normal. Fierul contribuie la transportul normal al oxigenului, iar cuprul contribuie la transportul normal al fierului în corp. Vitaminele B2, B6, B12, acidul pantotenic și acidul folic contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Imunitate: Conținutul echilibrat de vitamina A, vitamina C, seleniu, cupru și zinc contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Viața are multe de oferit și, de aceea, este important să îți păstrezi o sănătate bună. Astfel, un sistem imunitar perfect funcțional este mai important decât oricând. Sistemul tău imunitar depinde de numeroși micro și macronutrienți. Un aport corect de vitamina A și Vitamina C, seleniu, cupru și zinc contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Piele sănătoasă: Vitamina A, zincul, niacina și biotina contribuie la menținerea sănătății pielii. Cine nu-i cunoaște pe acei oameni care par să radieze de sănătate? O piele sănătoasă nu îmbunătățește doar aspectul tău fizic, ci ajută la alte funcții ale organismului, cum ar fi producția de vitamina D. Centrum combină vitamina A, zincul, niacina și biotina care contribuie la menținerea sănătății pielii. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii.

Stres ambiental: Conținutul echilibrat la anumiți antioxidanți, cum sunt vitamina C, vitamina E, zincul și seleniul, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Aerul poluat, radiațiile solare și ozonul au efect nociv asupra organismului. Centrum nu poate opri acțiunea dăunătoare a acestor factori, dar complexul antioxidant conținut ajută organismul să lupte cu aceste provocări ale mediului. Vitamina C, Vitamina E, seleniul și zincul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidant.

Vedere sănătoasă: Cercetări științifice recente arată că o bună alimentație ajută foarte mult la menținerea sănătății ochilor. Nutrienți-cheie, precum vitamina A, B2, și zincul din compoziția Centrum contribuie la menținerea vederii normale.

Oase puternice: Pe măsură ce devenim conștienți de faptul că speranța de viață crește, vrem să ne asigurăm că avem grijă de valorile noastre interne. Oasele noastre sunt constituite din diverse minerale care, pe parcursul vieții, se degradează și se refac în permanență. Pentru o bună completare a acestora, este nevoie de vitamine și minerale. Combinația avansată de nutrienți din Centrum conține calciu, care este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos. În plus, vitamina D contribuie la menținerea și vitamina k contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.

Centrum de la A la Zinc conține 100 micrograme de iod.

Iodul contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide și producția normală de hormoni tiroidieni.

Doza recomandată: 1 comprimat filmat/zi.

Comprimatele filmate au un înveliş special, care le face să fie uşor de înghiţit. În cazul în care întâmpinaţi dificultăţi la înghiţirea comprimatului filmat, acesta poate fi divizat în două părţi.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Dacă sunteţi însărcinată, informaţi medicul sau farmacistul înainte de a lua Centrum deoarece acest produs conţine vitamina A.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Centrum poate fi administrat persoanelor cu intoleranță la gluten, nu conține zaharuri.

Producător: Pfizer Consumer Manufacturing, Italia.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos