Produsul a fost adaugat in cos

CENTRUM Junior Pro de la A la Zinc 30 comprimate masticabile

Cod produs: 805

Producător: Pfizer

36.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Supliment alimentar cu vitamine şi minerale pentru copii începând cu vârsta de 4 ani, cu zahăr şi îndulcitori. CENTRUM Junior Pro de la A la Zinc comprimate masticabile este astfel conceput încât să satisfacă nevoile speciale ale copiilor în ceea ce priveşte aportul de vitamine şi minerale de la vârsta de patru ani.

Copiii au deja nevoie de vitamine şi minerale?

În special în perioada de creştere, aportul suficient de vitamine şi minerale este de o importanţă esenţială. De asemenea, în decursul perioadelor de efort fizic sau intelectual intens, există un necesar crescut de vitamine.

De aceea, aportul suficient al acestor substanţe vitale reprezintă o contribuţie importantă pentru creştere, stare generală bună şi sănătate. Totuşi părinţii nu sunt întotdeauna în situaţia de a se asigura că aportul alimentar al copiilor lor este echilibrat.

Mulţi copii sunt pretenţioşi la mâncare şi de multe ori nu mănâncă fructe şi legume cu plăcere. Pizza, chips-urile, hamburger-ii şi dulciurile sunt adeseori mult mai dorite decât mâncarea echilibrată şi sănătoasă. Ca urmare a vieţii noastre foarte ocupate, este mult mai dificil să îi facem pe copiii noştri să mănânce într-un mod sănătos şi echillibrat. Alimentaţia neregulată şi neechilibrată din fast-food-uri sau cantine s-ar putea să nu conţină o cantitate suficientă de nutrienţi. Felul în care anumite mâncăruri sunt preparate (încălzire, fierbere prelungită, etc.) sau păstrarea lor îndelungată, poate conduce de asemenea la pierderea vitaminelor.

CENTRUM Junior Pro de la A la Zinc nu poate înlocui o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.

Un singur comprimat masticabil de CENTRUM Junior Pro de la A la Zinc pe zi reprezintă o contribuţie importantă la necesarul de vitamine şi minerale al copilului.

Una din promisiunile făcute de CENTRUM este aceea că are o formulă actualizată în mod regulat, pe baza celor mai recente descoperiri ştiinţifice din domeniul nutriţiei. Cercetătorii noştri nu evaluează doar datele nutriţionale, ci şi noile abordări asupra metabolismului şi ratelor de absorbţie. Rezultatul este o formulă avansată pentru menţinerea sănătăţii şi a stării de bine de fiecare zi.

Cum să păstrez CENTRUM Junior Pro de la A la Zinc?

Vitaminele sunt sensibile la lumină, aer, căldură şi umezeală. De aceea, CENTRUM Junior Pro de la A la Zinc trebuie păstrat într-un loc uscat, la temperatura camerei (sub 25°C), în ambalajul original. A nu se păstra în frigider sau în baie. Puneţi întotdeauna capacul la loc după utilizare. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Doze recomandate:

Copii cu vârsta peste 4 ani: 1 comprimat masticabil pe zi.

Comprimatele masticabile au gust de zmeură-lămâie.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Acest produs este recomandat doar pentru uzul pediatric.

Dacă sunteţi femeie şi sunteţi însărcinată, adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte de a folosi orice supliment alimentar CENTRUM, deoarece acestea conţin vitamina A.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

CENTRUM Junior Pro de la A la Zinc nu conţine coloranţi.

Nu conţine gluten.

Conţine Aspartam, o sursă de fenilalanină. Consumul excesiv de xylitol poate avea efecte laxative.

Producător: Pfizer Consumer Manufacturing, Italia.

 

Cumparate frecvent impreuna:

60.00 Lei
25.00 Lei
25.00 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos