Produsul a fost adaugat in cos

Doppelherz Aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B, 30 tablete

Cod produs: 746

Producător: Doppel herz

20.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

O tabletă RETARD de Doppelherz aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B corespunde necesarului zilnic pentru toate cele 8 Vitamine B, inclusiv pentru Acidul folic. Această combinaţie poate ajuta organismul nostru să rămână sănătos şi rezistent.

Starea de bine a organismului poate fi influenţată de diferiţi factori.

Printre aceştia se numără mişcarea suficientă şi o hrană sănătoasă şi echilibrată.

Vitaminele B au un rol important în producerea energiei organismului. Caracteristica deosebită a Vitaminelor B este aceea că funcţiile lor se întrepătrund asemenea unor roţi dinţate. Pentru ca acestea să funcţioneze la nivel optim în organism, este important ca toate cele 8 vitamine din complexul B să fie administrate în cantităţi suficiente.

În cazul unei alimentaţii neechilibrate, aportul acestor vitamine importante poate fi deficitar.

De asemenea, o mare parte a Vitaminelor B nu poate fi preluată decât în cantitate limitată de către organism şi nu poate fi depozitată mult timp. În cazul administrării unei mari cantităţi de Vitamina B1, aceasta va fi excretată de către organism fără a fi utilizată.

Sistemul nervos şi metabolism

Ca o componentă a coenzimelor, vitaminele joacă un rol important la "producerea de energie din hrană ", contribuind astfel la schimbul energetic celular la nivelul întregului organism.

Vitamina B1 contribuie la funcţia cardiacă normală şi joacă, împreună cu Vitaminele B6 şi B12, niacina, biotina şi acidul pantotenic, un rol important în funcţionarea normală a sistemului nervos. Acidul pantotenic susţine capacitatea de efort intelectual.

Neoformarea sangvină şi sistemul imunitar

Vitaminele B6 şi B12 contribuie la formarea normală a globulelor roşii, responsabile de transportul oxigenului în sânge.

Suplimentar, contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Acidul folic intervine în diviziunea celulară şi participă la procesul neoformării sangvine.

Nivelul homocisteinei

Acidul folic, împreună cu Vitaminele B6 şi B12 contribuie la menţinerea unui nivel normal al homocisteinei. Homocisteina este un produs intermediar în metabolismul aminoacizilor.

În ce constă avantajul tabletelor RETARD?

Anumite vitamine şi minerale (substanţe nutritive) nu pot fi depozitate de către organism. Astfel, cantităţile de Vitamina B1 administrate în doze prea mari odată vor fi excretate fără a fi utilizate, urmarea fiind că în perioadele de solicitare a unor cantităţi suplimentare de către organismul uman, acestea vor fi deficitare. De aceea, se recomandă consumul de fructe şi legume în porţii divizate pe perioada întregii zile.

Tableta retard special concepută de către Doppelherz aktiv funcţionează ca un fel de "depozit de substanţe nutritive". Din aceste depozite, substanţele valoroase vor fi eliberate pe parcursul mai multor ore şi vor sta astfel la dispoziţia organismului.

O tabletă retard de Doppelherz aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B corespunde necesarului zilnic pentru toate cele 8 Vitamine B, inclusiv pentru Acidul folie. Această combinaţie poate ajuta organismul nostru să rămână sănătos şi rezistent.

O tabletă conţine: 600 µg Acid folie, 4,2 mg Vitamina B1, 4,8 mg Vitamina B2, 6 mg Vitamina B6, 3 µg Vitamina B12, 18 mg Acid pantotenic, 21,6 mg Niacină, 150 µg Biotină.

Mod de administrare:

Se administrează o tabletă zilnic, în timpul mesei sau imediat după aceasta, cu o cantitate suficientă de lichid.

Indicaţie pentru diabetici: 1 tabletă corespunde la 0,8 kcal/3,1 kJ.

Atenţionări:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Queisser Pharma, Germania.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos