Produsul a fost adaugat in cos

MagneVie Cardio 50 comprimate filmate

Cod produs: 433

Producător: Sanofi aventis

27.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

MagneVie Cardio conţine ingrediente care contribuie la menţinerea sănătăţii inimii şi a sistemului vascular.

Doreşti să-ţi menţii ritmul de viaţă activ, la orice vârstă?

Activitatea fizică de intensitate moderată, efectuată cu regularitate, precum şi o alimentaţie echilibrată sunt componente esenţiale pentru un mod de viaţă sănătos. Pentru ca inima ta să păstreze acelaşi ritm, este important să îi menţii sănătatea.

Numită, pe bună dreptate, motorul întregului organism, inima pompează sângele, prin artere şi capilare, către ţesuturi, furnizându-le, astfel, oxigenul şi nutrienţii necesari pentru buna lor funcţionare. Elasticitatea arterelor este foarte importantă pentru menţinerea valorilor normale ale tensiunii arteriale.

De asemenea, irigarea optimă a inimii este foarte importantă, pentru că muşchiul cardiac trebuie să răspundă permanent cerinţelor organismului, atât în repaus, cât şi în condiţii de solicitare intensă.

Potasiul contribuie la menţinerea tensiunii arteriale normale.

Vitamina B1 contribuie la funcţionarea normală a inimii.

Magneziul contribuie la funcţionarea normală a sistemului muscular.

Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Menţinerea valorilor normale ale homocisteinei în organism este importantă pentru buna funcţionare a sistemului cardiovascular.

Păducelul este o plantă medicinală utilizată de secole pentru efectele ei benefice asupra inimii. în literatura de specialitate sunt descrise acţiuni precum creşterea forţei de contracţie a muşchiului cardiac şi creşterea fluxului sangvin la nivelul inimii.

Ce conține

Citrat de potasiu monohidrat, agenţi de îngroşare (celuloză microcristalină, carboximetilceluloză de sodiu reticulata), citrat de magneziu anhidru, agenţi antiaglomeranţi (săruri de magneziu ale acizilor graşi, dioxid de siliciu), agenţi de glazurare (talc, hidroxipropilmetilceluloză, polidextroză din porumb, maltodextrină din porumb, trigliceride vegetale cu catenă medie, carmin, oxid galben de fier), extract hidroalcoolic 3,6-4,4:1 (în bază de maltodextrină fără gluten şi dioxid de siliciu) din fructe de Păducel (Crataegussp.), clorhidrat de piridoxină, clorhidrat de tiamină.

1 comprimat filmat conţine 15 mg extract din fructe de Păducel, echivalent la 60 mg fructe.

Nu conţine zahăr, glucoză, lactoză, proteine din lapte sau conservanţi.

Instrucţiuni pentru utilizare

Suplimentul alimentar MagneVie Cardio este recomandat numai pentru adulţi.

Nu luaţi mai multe comprimate decât consumul zilnic recomandat.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un stil de viaţă sănătos.

Consumul zilnic recomandat

Administraţi câte 1 comprimat filmat, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara.

Atenționări

Administrarea acestui supliment alimentar în perioada de graviditate sau alăptare se face numai la recomandarea medicului.

MagneVie Cardio nu trebuie utilizat în caz de hipotensiune arterială.

A se citi cu atenție prospectul înainte de utilizare.

Producător: Sanofi

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos