Produsul a fost adaugat in cos

Spektrum Energie Q10, 30 tablete

Cod produs: 853

Producător: Wallmark

26.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

Produsul de calitate superioară Spektrum Energie Q10 este un com­plex de vitamine şi minerale cu Coenzima Q10. Această compoziţie se potriveşte perfect cu nevoile corpului dumneavoastră pe parcur­sul unei lungi şi dificile, cu solicitări fizice şi psihice.

Ingrediente: Coenzima Q10, Vitamin A, Vitamin B1 (tiamină), Vitamin B2 (riboflavin), Vitamin B3 (nicotinamidă), Vitamin B5 (acid pantotenic), Vitamin B6 (piridoxină), Vitamin B12 (cianocobalamină), Vitamin C, Vitamin D3, Vitamin E, Vitamin K, Acid folic, Biotină, Magneziu, Calciu, Extract de alge marine, Mangan, Cupru, Seleniu, Zinc, Fier.

Proprietăţi

Coenzima Q10, se găseşte în mod natural în organism şi joacă unul dintre rolurile cheie în obţinerea de energiei din alimente. Coenzima Q10 apare în cantităţi mari în organe cum ar fi inima, plămânii şi ficatul. Producţia sa în organism scade odată cu vârsta. Nivelul scăzut de coenzima Q10 poate fi, de asemenea, cauzat de admi­nistrarea de statine (medicamente pentru scăderea colesterolului). Coenzima Q10 joacă un rol important în organism fiind implicată într-o varietate de procese de o importanţă vitală, motiv pentru care este utilizată pe scară largă ca supliment alimentar.

Vitamina A (retinol) - importantă pentru o vedere bună, pentru o piele sănătoasă; ajută la buna funcţionare a sistemului imunitar.

Vitamina B1 (tiamina) - necesară pentru buna funcţionare a funcţiei neurologice şi cardiace; ajută la menţinerea funcţionării corecte a sistemului nervos.

Vitamina B2 (riboflavina) - contribuie la menţinerea structurii co­respunzătoare a celulelor roşii; necesară pentru o piele sănătoasă, ajută la reducerea oboselii.

Vitamina B3 (marina) - ajută la menţinerea sănătăţii pielii şi mu­coaselor; necesară funcţionării corecte a funcţiei psihice; ajută la reducerea oboselii.

Vitamina B5 (acid pantotenic) - necesară pentru un metabolism cu randament normal de energie; necesară pentru o performanţă mentală normală.

Vitamina B6 (piridoxina) - importantă pentru funcţionarea nor­mală a sistemului imunitar; contribuie la reglarea activităţii hormo­nale; necesară pentru formarea normală a celulelor roşii din sânge.

Vitamina B9 (acid folic) - are efecte favorabile asupra unei sarcini corespunzătoare; esenţială în formarea de celule sănătoase.

Vitamina B12 (ciancobalamina) - necesară pentru formarea celu­lelor roşii din sânge; importantă pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar; necesară pentru a menţine sistemul nervos sănătos.

Vitamina C - un antioxidant de protecţie care afectează pozitiv sis­temul imunitar; contribuie la generarea de colagen; necesară pen­tru sănătatea gingiilor, dinţilor, pielii, oaselor şi cartilajelor.

Vitamina D3 (colecalciferol) - ajută la absorbţia calciului în tractul gastro-intestinal şi menţine echilibrul de calciu din organism; im­portantă pentru sănătatea oaselor şi dinţilor; contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina E (tocoferol) - un antioxidant care protejează celulele din organism.

Vitamina H (biotina) - esenţială pentru creşterea părului şi forma­rea foliculilor de păr; contribuie la normalizarea funcţiei psihologice.

Vitamina K - necesară pentru menţinerea sănătăţii oaselor; ajută la coagularea sângelui.

Manganul - protejează celulele împotriva stresului oxidativ; nece­sar pentru o structură osoasă puternică şi sănătoasă.

Cuprul - necesar pentru buna funcţionare a sistemului imunitar; esenţial pentru formarea de ţesut conjunctiv; necesar pentru pig­mentarea pielii şi părului.

Seleniul - protejează celulele de daune oxidative; necesar pentru buna funcţionare a sistemului imunitar; influenţează pozitiv funcţia reproductivă a bărbaţilor.

Calciul - important pentru oase puternice şi dinţi sănătoşi; nece­sar pentru coagularea normală a sângelui.

Fierul - necesar pentru formarea normală a celulelor roşii din sân­ge şi a hemoglobinei; ajută la funcţionarea corectă a sistemului imunitar.

Zincul - necesar pentru funcţionarea corectă a sistemului imuni­tar, precum si pentru proiecţia celulelor împotriva stresului oxida­tiv.

Magneziul - necesar pentru oase puternice şi dinţi sănătoşi; este esenţial pentru folosirea energiei de către or­ganism; necesar pentru contracţia musculară.

Iodul - joacă un rol important în activitatea mentală; contribuie la producerea normală de hormoni tiroidieni; este necesar pentru metabolismul energetic.

Efecte:

  • furnizează vitaminele şi mineralele esenţiale organismului;
  • vitaminele: C, A, D şi mineralele: cupru, fier, seleniu şi zinc contribuie la funcţionarea normală;
  • a sistemului imunitar;
  • complexul de vitamine B contribuie la reducerea oboselii şi extenuării;
  • coenzima Q10 este benefică şi persoanelor lipsite de energie.

Mod de administrare: 1 tabletă pe zi, înghiţită cu apă.

Producător: WALMARK, Cehia.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos